Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najgłupsze filmy TVP
Autor Wiadomość
Helmutt Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 2,815
Reputacja: 0

Nędza, co zrobisz... Nowe pozycje w ramówkach też nie zachwycają, z tego co widzę, poszczególne stacje zrzynają od siebie pomysły, wczoraj znowu widziałem zapowiedż "super hitu tygodnia" - Trzynasty Wojownik - chyba jeden z najczęściej puszczanych filmów od kilku lat, zgroza i druga wojna światowa jak mawia mój kolega.
Co do filmów - to ostatnio zacząłem powoli odkrywać filmy SF z lat 50-tych - żenująca gra aktorów, naiwna fabuła i nędzne dekoracje, powodują, że taki film jest tak głupi, że aż fajny Oczko
Obejrzałem już "Robot Monster", "Plan 9 z kosmosu" a dziś dostałem od kolegi "Ziemia kontra latające talerze". miodzio! Duży uśmiech

To pisałem ja - Helmutt fan Disco-Polo, który nie chodzi na Odnowę w Duchu Świętym i jeszcze żyje (ale dziwy co?).
02-08-2006 07:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Sonia Offline
Użytkownik

Liczba postów: 67

heh ja ostatnio poszłam sobie obejrzec "Komandosow z Navarony" wiem ten film juz wiele razy leciał w tv z dalej nie zobaczyłam go w całosci Duży uśmiech Język ale film fajny Oczko

Czas oczy otwiera, stare nawyki gin? gdzie?
A ja Tw? mi?o?ci? jak kocem otulam si?
Nie chce by? my?la?, ?e s?owem kupi? Ci? chc?
Panie ja poprostu Kocham Ci?!! UśmiechUśmiech
02-08-2006 11:20
kalosz Offline
Użytkownik

Liczba postów: 182

Daisy napisał(a):"Świat wg. Bundych"
To raczej jest boskie i pełne prawdziwego zycia.
11-08-2006 15:23
Ks.Marek Offline
Moderator

Liczba postów: 8,460

Moda na sukces
Wszystkie wenezuelskie opery mydlane
Świat wg kiepskich

Mam rozstrój żołądka na sam dźwięk czołówek tych filmów

[i][size=small]"[color=#FF0000]Człowiek, który wyrugował ze swego życia wszelkie odniesienia do absolutu, który wszystko sprowadził do ciasno pojmowanego materializmu, ulega zbydlęceniu i zaczyna żyć jak bydlę[/color]"[/size][/i]
29-01-2007 01:08
Harpoon Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 1,850

Modę na sukces to moja babcia ogląda i jestem zmuszona z drugiego pokoju słuchać tych głupot. Kiedyś na pytanie co jest wieczne, mój kolega odpowiedział, że właśnie "Moda na sukces" Oczko Miał rację jakby nie patrzeć ;]

A "świat wg. Bundych" na przykład bardzo lubię ;Oczko Taki głupawy humor Oczko

Co do głupich filmów to jeszcze można dodać (przynajmniej w moim odczuciu) "Jesteś moim życiem", czy jakoś tak. Durna, brazylijska telenowela. Moja siostra ją ogląda. Straszne!

Only scars can remind us that the Past was real..

[img]http://www.suwaczek.pl/cache/7c8eb72c67.png[/img]
29-01-2007 22:07
msg Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 1,107

Harpoon napisał(a):A "świat wg. Bundych" na przykład bardzo lubię ;Oczko Taki głupawy humor
Kiedyś ten film budził moją odrazę niemalże rynsztokowym poczuciem humoru, a jak go gdzieś niedawno widziałem, to przy obecnych produkacjach jest on wręcz niewinny - co tylko oznacza jak bardzo się staczam... :-k

[size=9][i]Nie ga? dopóki nie zbadasz, najpierw si? zastanów, a potem czy? wyrzuty,
Nie odpowiadaj, dopóki nie wys?uchasz, a w ?rodek s?ów nie wpadaj,
Nie wad? si? o rzecz, która ci nie jest konieczna, i nie mieszaj si? do sporu grzeszników!
Dziecko, nie bierz na siebie zbyt wielu spraw, bo je?li b?dziesz je mno?y?, nie b?dziesz bez winy.
I cho?by? p?dzi?, nie dop?dzisz, a uciekaj?c, nie umkniesz.[/i][/size]
[size=8][Syr 11, 7-10][/size]
22-02-2007 23:36
Helmutt Offline
Stały bywalec

Mnie ostatnio wnerwia co innego - mianowicie od pewnego czasu istnieje jakiś trend kręcenie polskich komedii - głupiutkie, sztampowe, naiwne wręcz historie miłosne dziejące się w środowisku ludzi "nierealnych" - hiper-pięknych - super-bogatych. "Dlaczego nie", "tylko mnie kochaj", "ja wam pokażę"... Dlaczego nie mogą nakręcić filmu o średniej urody mężczyźnie, któy zakocha się w średniej urody kobiecie? I dlaczego zawsze łysiejący facet jest czarnym charakterem?

To pisałem ja - Helmutt fan Disco-Polo, który nie chodzi na Odnowę w Duchu Świętym i jeszcze żyje (ale dziwy co?).
23-02-2007 11:06
msg Offline
Stały bywalec

Wiesz, generalnie nie oglądam tv, tytułu, o których piszesz znam jedynie z bilbordów i ewentualnie z czytanych recenzji, ale odpowiedź pewnie jest prosta, a mianowicie, rzeczywistość nie jest zbyt cukierkowa, więc trzeba ją tworzyć w kinie.

A o średniakach zakochujących się w sobie to wykwalifikowali się Amerykanie, ale tez poziom tych filmów nie jest za wysoki.

Łysiejącym facetom muszę się przyjrzeć, jak gdzieś jakiś film uda mi się obejrzeć... Uśmiech

[size=9][i]Nie ga? dopóki nie zbadasz, najpierw si? zastanów, a potem czy? wyrzuty,
Nie wad? si? o rzecz, która ci nie jest konieczna, i nie mieszaj si? do sporu grzeszników!
Dziecko, nie bierz na siebie zbyt wielu spraw, bo je?li b?dziesz je mno?y?, nie b?dziesz bez winy.
23-02-2007 14:27
Offca Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 6,619

A mnie ostatnio w naszej TV wpienia to, że niemal na okrągło powtarzają te same filmy! TV oglądam z dłuższymi, krótszymi przerwami, są to czasem dni, czasem i tygodnie. I kiedy włączam po tych przerwach TV mam wrażenie, że filmy, które właśnie puszczają leciały dokładnie wtedy, kiedy ostatni raz coś oglądałam w telepudle. Te ze Stevenem Segalem na TVN wybitnie mnie z równowagi wyprowadzają! Nie to, że lecą dosłownie na okrągło, to jeszcze są to takie tandety, że nie wiem jak to w ogóle można oglądać.
I patrzę sobie co tydzień do gazety telewizyjnej i z niesmakiem stwierdzam, że naprawdę NIE MA co oglądać. A jak jest co oglądać, to puszczają to o północy niemalże. A za dnia robią ludziom sieczkę w głowach serialami, debilnymi teleturniejami i prymitywnymi filmami.
23-02-2007 14:56
Helmutt Offline
Stały bywalec

Dlatego ja juz dawno zainwestowałem w dobry odtwarzacz DVD i ciągle powiększam moją kolekcję filmów Oczko Nasze stacje telewizyjne to coraz głębsze bajoro, niestety....

23-02-2007 15:05
msg Offline
Stały bywalec

Ja mam kiepski odtwarzać dvd, ale nawet kolekcji nie tworzę, bo nie mam na to czasu - tzn. nie mam kiedy patrzeć w patrzadło, chociaż jak mi ktoś jakiś dobry film podrzuci to czasem obejrzę.

Offca napisał(a):A za dnia robią ludziom sieczkę w głowach serialami, debilnymi teleturniejami i prymitywnymi filmami
Taka telewizja, jacy telewidzowie...

23-02-2007 16:28
Helmutt Offline
Stały bywalec

msg napisał(a):
Offca napisał(a):A za dnia robią ludziom sieczkę w głowach serialami, debilnymi teleturniejami i prymitywnymi filmami
Taka telewizja, jacy telewidzowie...
Ot właśnie... Bo w końcu jednak ludzie łykają to co się im pokazuje w TV. Jednak wysyłają sms-y z odpowiedzia na konkursy w stylu "Jak ma na imię Michał Żebrowski?", ogladaja te głupie seriale, oddają swoje głosy na tych kiczowatych festiwalach gdzie głupiutkie laseczki kręca dupkami i udają, że umieją śpiewać, wysyłaja sms-y, setki sms-ów na głupoty, po prostu producentom Tv nie chce się wysilać, bo widzi, że gros narodu łyka tą "rozrywkę lekką, łatwą i przyjemną".

26-02-2007 14:54
aga Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 2,902

"Moda na sukces"

"Niania" - wprost porażająca głupotą.
07-04-2008 16:19
PS Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 912

"Niania" leci w TVP? jesli wychodzimy poza TVP, to show pani Drzyzgi nikt nie przebije

Szczerze powiedziawszy "Mode na sukces" to ja lubię oglądać, głównie dlatego zeby się dowiedzieć kogo scenarzysta w danym tygodniu wrzuci do łóżka Brooke
Kiedyś nawet znalazlem drzewo genealogiczne tego filmu - wygladalo jak pajęczyna - każdy z każdym. Na innym forum powiedzieli mi, że jest niekompletne :shock:
07-04-2008 16:55
aga Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 2,902

PS napisał(a):Szczerze powiedziawszy "Mode na sukces" to ja lubię oglądać, głównie dlatego zeby się dowiedzieć kogo scenarzysta w danym tygodniu wrzuci do łóżka Brooke
Kiedyś nawet znalazlem drzewo genealogiczne tego filmu - wygladalo jak pajęczyna - każdy z każdym. Na innym forum powiedzieli mi, że jest niekompletne :shock:

:hahaha:

Jeśli chodzi o "Rozmowy w toku" to to niesamowicie "wciąga", natomiast ludzie, którzy tam występują i mówią róóóżne rzeczy to - ja bym się wstydziła tak przed całą Polską.
07-04-2008 17:41
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Wróć do góryWróć do forów