Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Książki Francine Rivers...
Autor Wiadomość
Wolf Offline
Użytkownik

Liczba postów: 91
Reputacja: 0
Książki Francine Rivers...
...ktoś czytał????
19-11-2006 21:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ks.Marek Offline
Moderator

Liczba postów: 8,460

Cytat:...ktoś czytał????
Na pewno Jan Góra OP:
Jan Góra OP napisał(a):Świetnie napisana. Dotyka problemu, przed którym wielu ucieka: syndrom poaborcyjny, jak się rozprzestrzenia, jak go uleczyć, jak uspokoić sumienie. Książka o wybitnych walorach poznawczych i terapeutycznych. Uważam, że każda dziewczyna powinna ją przeczytać, a jeszcze bardziej każdy chłopiec. Dziękuję za jej wydanie. Jest wielką pomocą dla duszpasterzy."
Sam może kiedyś po tę pozycję siegnę

[i][size=small]"[color=#FF0000]Człowiek, który wyrugował ze swego życia wszelkie odniesienia do absolutu, który wszystko sprowadził do ciasno pojmowanego materializmu, ulega zbydlęceniu i zaczyna żyć jak bydlę[/color]"[/size][/i]
20-11-2006 01:34
Terebint Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 360

Ja czytałem "Potęgę miłości". Czasami książka jest wydawana pod innym tytułem "Chata w dolinie".

Naprawdę warto się z tą pozycją zapoznać. Uśmiech Napisana jest na podstawie Księgi Ozeasza i pokazuje, jak wielką miłością darzy nas Bóg. Poza tym jest wzruszająca. Choć stary ze mnie facet to jednak podczas czytania tej książki "rozkleiłem się" parę razy i zacząłem płakać. :shock: Choć książka porywająca i szybko się ją czyta, dość często przerywałem czytanie jej, aby oddać się Bogu w modlitwie dziękczynnej. Uśmiech

[center] [img]http://img217.imageshack.us/img217/8683/wilkpp9.png[/img] [/center]
03-03-2007 21:24
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Wróć do góryWróć do forów